Rengjøring

slide3-ventilasjonTil rens av ventilasjonskanaler benytter vi utstyr utviklet av Danduct Clean, for profesjonell rengjøring av ventilasjonssystemer i boliger, barnehager, skoler, næring og industri.

rengjøringVed rens av ventilasjonskanaler bruker vi DC4 rensemaskin med roterende børster for mest effektiv rengjøring. Deler av systemet blir lukket ved hjelp av sperreballonger. Smuss og støv blir sugd ut av kanalene ved hjelp av avtrekksvifter.

For større anlegg vil vi også kunne benytte oss av en Multi purpose robot. Roboten er utstyrt med firehjulstrekk med fire motorer og kamera. Dette gjør at roboten enkelt kan styres gjennom svinger. Med det fjernstyrte løftesystemet for børstemotoren, kan vi enkelt justere høyden på børstene ved tverrsnittendringer i kanalen. rørkameraSamme system gjør det også mulig å rense firkantede kanaler med høyde opp til 1100mm. Roboten er designet for å kunne dra med seg slanger for trykkluft og overflatebehandling på en distanse på til 30 meter eller mer.

På kjøkkenavtrekk bruker vi tørris for mest effektiv rengjøring av kanalene, uten vann og uten noen form for kjemikalier.Tørris er fast form av karbondioksid (CO2). Det har ingen farge, smak eller lukt, og er en naturlig del av vår atmosfære. Tørris har en temperatur på -79°C.
Det er laget av flytende CO2, som holdes under høyt trykk.

Rensingen utføres med en robot med en roterende dyse, hvor tørrisen blåses ut og direkte på overflaten med trykkluft, og icetech-machinesprenger fettbelegget bort.

Tørris vil gå fra fastform og fordampe til gass, umiddelbart når det treffer overflaten. Så blir belegget så sugd ut av kanalene ved hjelp av avtrekksvifte med fettfilter. Ventilatorhetter og annet kjøkkenutstyr, vil også kunne rengjøres ved hjelp av tørris med egnede blåsepistoler. Hele prosessen vil overvåkes fra kamera på roboten. Med dette vil vi kunne dokumentere resultatet før og etter rens.